RTV Drenthe: “Topdrukte bij Studystore in Emmen: studieboeken vliegen de deur uit”

 In Actueel

RTV Drenthe, 16 augustus 2018.

EMMEN -Over een paar weken beginnen de scholen weer. En dat betekent topdrukte bij Studystore in Emmen; de vroegere studieboekencentrale. Vanuit de grote hal worden deze weken tien miljoen school- en studieboeken ingepakt en gedistribueerd.

In Emmen helpen zeshonderd extra uitzendkrachten – vooral studenten – om alles op tijd af te krijgen. En dat is wel doorwerken. De eerste ploeg begint al om 06.00 uur. De werknemers verzamelen en sorteren de binnengekomen boeken, maken er pakketten van en versturen ze. Per dag gaan er 12.000 pakketten met boeken de deur uit.

Patatkraam
“We proberen de medewerkers gemotiveerd te houden”, zegt coördinator Nino Pitta. “We geven ze ijs en gisteren hebben we een patatkraam geregeld tijdens de lunch. Dat wordt enorm gewaardeerd.”

Lees verder op RTV Drenthe.

Recente berichten

Leave a Comment