Twinkle100: The Learning Network stijgt naar 6e plek

 In Actueel

Twinkle100, 20 september 2018

Jaarlijks rangschikt e-commerce vaktitel Twinkle de online topverkopers in Nederland naar omzet. In de publicatie staan de 250 grootste online retailers en de 25 grootste online reisverkopers in ons land. Daarmee is de Twinkle100 uitgebreider dan ooit. Samen boekten deze 275 bedrijven ruim 15,8 miljard euro internetomzet vorig jaar, een kleine duizend euro per hoofd van de Nederlandse bevolking dus.

Online retailers
Voor het eerst staat een bedrijf met meer dan een miljard euro omzet genoteerd in de Twinkle100: lijstaanvoerder bol.com. In de top-10 van online retailers heeft Zalando de derde plaats overgenomen van wehkamp. The Learning Network (voorheen Van Dijk Educatie) streeft Amazon voorbij. De Bijenkorf maakt zijn entree in de top-10, waar Blokker Holding uit is gezakt.

Lees verder op twinkle100.nl

Recente berichten

Leave a Comment