Samen beter onderwijs mogelijk maken

The Learning Network werkt aan het mogelijk maken van beter onderwijs, dit doen wij samen. We helpen scholen en docenten om leerlingen en studenten beter te begrijpen. Die inzichten gebruiken we om passend advies te geven over de (digitale) leermiddelen, het leerproces en de inrichting van de leeromgeving. Om docenten nog beter in hun kracht te zetten bieden we trainingen aan.

Wij geloven dat het inzetten van talent en het benutten van potentieel gelukkiger maakt, en dat beter onderwijs voor het maximaal stimuleren van ieders talent en potentieel zorgt.

“Persoonlijk en op maat, leren op jouw manier.”

Als educatieve dienstverlener helpen wij het onderwijs verder optimaliseren, de distributie van (digitale) leermiddelen is hier een onderdeel van. Wij delen onze kennis, adviseren en faciliteren bij het optimaliseren van het leerproces. Dit doen we met innovatieve oplossingen waarbij maatwerk en keuzevrijheid centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerd leren, blended learning (mix van folio, digitaal en online leermiddelen) en hybride leren (op school én thuis).  We zien onszelf als een dynamische organisatie die energiek aan de oplossingen van morgen werkt.

Werken bij The Learning Network - De educatieve dienstverlener
Klantenservice bij The Learning Network - De educatieve dienstverlener
Werken in de zomer bij The Learning Network - De educatieve dienstverlener

Met 240 betrokken vaste medewerkers verspreid over onze locaties in Kampen, Emmen, Amsterdam en Lokeren (België), leveren we elk jaar meer dan 12 miljoen studieboeken, 4 miljoen digitale licenties, een groot aantal verschillende leermiddelen en diensten & services aan scholen, leerlingen en studenten van het vo, mbo, hbo en wo. In het hoogseizoen komen er nog eens 1.500 tijdelijke medewerkers bij, waarvan veel studenten, om hun vakantiewerk bij ons te doen. Een echte zomerse topdrukte!

Wil je meer over ons weten? Ga dan naar onze corporate site en lees meer over The Learning Network.