We helpen elke dag het onderwijs verder te ontwikkelen

Je kent ons nog wel. De kans is groot dat wij er voor hebben gezorgd dat je jouw schoolboeken kreeg. Ontzorgen van het onderwijs en een leven lang leren leuker en beter maken zitten diep in ons DNA. Dat we dat goed doen, blijkt onder meer uit het feit dat we op plekĀ 6 staan in de Twinkle100, de lijst van de grootste online retailers in Nederland.

Inmiddels hebben we onszelf helemaal opnieuw uitgevonden. En richten we ons ook steeds meer op de distributie van digitale leermiddelen. Wat dat betreft zitten we met ons hoofd al in 2020 en verder. We zien onszelf daarom ook als een bewegelijke, innovatieve organisatie met veel dynamiek. Met een stabiele basis, waar we met passie en energie werken aan de oplossingen van morgen.

“Iedereen moet met plezier kunnen leren.”

Wij helpen onze klanten bij de transformatie naar gepersonaliseerd leren. Wij geloven dat iedereen met plezier moet kunnen leren. Plezier leidt tot motivatie en motivatie leidt tot succes. Plezier in het leren is dus essentieel voor het onderwijs. The Learning Network wil leerplezier voor alle leerlingen en studenten bereikbaar maken.

Elke zomer leveren we meer dan 13 miljoen studieboeken, 4 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen aan leerlingen en studenten van het vo, mbo, hbo, wo. We werken in Kampen, Emmen, Belgie, Amsterdam en 5 winkels met ruim 350 betrokken medewerkers. In het hoogseizoen komen nog eens 3.500 studenten hun vakantiewerk bij ons doen. Een echte zomerse topdrukte bij ons dus!

Wil je meer over ons weten? Ga dan naar onze site en lees meer over The Learning Network.