Waarom The Learning Network?

Met Life Long Learning willen we iedereen de kans geven om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen

Om onze positie in de onderwijsmarkt te behouden en nieuwe en huidige medewerkers aan The Learning Network te kunnen binden, is het essentieel om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarbij is het wel heel belangrijk om goed te kijken naar ieders talent en naar de specifieke behoefte van elke medewerker. De een heeft behoefte aan het vergroten van specifieke vakkennis, de ander aan persoonlijke coaching. Uiteindelijk is het onze ambitie om een werkgever te worden waar medewerkers samenwerken in een uitdagende en prettige omgeving waarin ze zich continu kunnen ontwikkelen.

Talent Lab

Net afgestudeerd als web developer. En dan? Beginnende professionals met bloedgroep UX/UI kunnen bij ons een Learning & Development programma volgen. Eigen verantwoordelijkheden en vrijheid binnen projecten. Snelle praktijkervaring door ontwikkeltalen en volop samenwerken aan mooie, perfecte ontwerpen voor het onderwijs.

Meer weten over onze TalentLab? Stuur ons dan een mailtje

TLN Academy

Sinds 2015 heeft The Learning Network haar eigen Academy. Alle collega’s kunnen zich blijven ontwikkelen binnen de Academy. Het hele jaar door volgen ze leuke workshops en interessante masterclasses. Van eigen collega’s en van bekende sprekers. Ook hebben ze onbeperkt toegang tot de e-learnings van Udemy.  Elk jaar reiken we officiële TLN diploma’s uit als bewijs van hun persoonlijke ontwikkeling.

Dit jaar hebben we wederom fantastische sprekers vastgelegd voor onze Academy. Zo geven Sander Schimmelpennick, Michiel Muller, Rico Verhoeven, Aaltje Vincent en Jet Bussemaker interessante masterclasses voor alle medewerkers van The Learning Network.

img_0975
content-werkenbij-site

TLN Events

Binnen TLN vinden we het belangrijk om naast hard werken, ook veel plezier te hebben met elkaar. Daarom kan je altijd met je collega’s een moment pakken om leuke dingen te doen. Meedoen met de Champions League onder de tafelvoetbal? Of je skills showen tijdens tafeltennis? Of lekker buiten sporten? Ook hardlopers en wielrenners kunnen zich jaarlijks inzetten voor TLN en het goede doel. Elk jaar overwinnen we de route van Hamburg naar Rotterdam. Zo zamelen we geld in met alle andere teams van Roparun.
Uiteraard houden we ook van gezellige feesten. Met alle TLN’ers ontspannen tijdens een muzikale BBQ of kerstfeest. Zo leren we elkaar beter en houden we vast aan het TLN gevoel.

TLN Events

Binnen TLN vinden we het belangrijk om naast hard werken, ook veel plezier te hebben met elkaar. Daarom kan je altijd met collega’s altijd een moment pakken om leuke dingen te doen. Meedoen met de Champions League onder de tafelvoetbal? Jouw skills showen tijdens potje tafeltennis? Of gewoon lekker buiten sporten of wandelen.

Ook hardlopers en fietsers kunnen zich inzetten voor TLN en het goede doel Roparun. Elk jaar overwinnen we de route van Hamburg naar Rotterdam.

Uiteraard houden we ook van gezellige feesten. Met alle TLN’ers ontspannen we vaak tijdens een muzikale zomer BBQ, winterse kerstival of zelfs een groot feest. Zo leren we elkaar beter kennen en houden we vast aan het TLN gevoel.

TLN Events

Binnen TLN vinden we het belangrijk om naast hard werken, ook veel plezier te hebben met elkaar. Daarom kan je met collega’s altijd een moment pakken om leuke dingen te doen. Meedoen met potje tafelvoetbal, je skills showen tijdens een potje tafeltennis, of samen sporten of wandelen.

Uiteraard houden we ook van gezellige feesten. Met alle medewerkers ontspannen we tijdens een muzikale zomer BBQ, een winterse kerstival of op een groots feest. Zo leren we elkaar beter kennen en houden we vast aan het TLN gevoel.

Waarom TLN